×

Over Licom

Telefoonsystemen installeren, optimaliseren en onderhouden. Al meer dan 16 jaar!

 

Met persoonlijk advies en dienstverlening op maat, werkt Licom de meest optimale en budgetvriendelijke telecom oplossing uit.

Een oplossing die volledig voldoet aan uw  behoeften. Ook wat de telecom operator gerelateerde zaken betreft.

 

Waarom Licom

 

Flexibiliteit & persoonlijke aanpak

Bedrijven verwachten vandaag niet alleen een telecom infrastructuur die aan hun behoeften is aangepast.  Een persoonlijke aanpak is minstens zo belangrijk. Onze dynamische en flexibele KMO bedrijfscultuur, maken deze individuele aanpak mogelijk.   

 
Ervaring

Door onze expertise en jarenlange ervaring in de telecom-sector, kennen we de markt van alle kanten. Die van de leverancier, operator en die van de klant in verschillende situaties. De meer dan 1.500 referenties in de benelux, tonen aan dat we weten waar de diverse uitdagingen en pijnpunten liggen. Dit koppelen we met de technologie en know-how van onze voornaamste partner Panasonic, wereldspeler op de markt van telecom oplossingen. Een belangrijke meerwaarde, ook voor nieuwe klanten.

 
Diversiteit & Totaaloplossingen

Onze core business? Telecommunicatie, in de brede zin van het woord. Van klassieke telefooncentrales tot VoIP systemen, al dan niet hosted.  Door ons niet te beperken tot één specifieke oplossing in ons portfolio, kunnen we nóg beter inspelen op de behoeften van onze klant.

 

Ons compleet aanbod telecom oplossingen en aanverwante producten 

Nieuws

Alle nieuws

Licom scoort internationaal project voor groep Quadrant

Lees meer

Panasonic lanceert Mobile Softphone

Lees meer

Boss Paints kiest Licom als partner voor nieuwe callcenter en telefonie omgeving

Lees meer
Back to Top
×

AanmeldenMet uw persoonlijke gegevens