×

Testimonials

U vindt een aantal referenties op deze pagina. Contacteer ons voor meer info over referenties in uw sector.  

RAES Autogroep optimaliseert interne communicatie

RAES Autogroep optimaliseert interne communicatie

RAES Autogroep is een Brugs familiebedrijf dat zich richt op de automerken Volkswagen, Audi,
Skoda en Seat. De afgelopen 30 jaar breidde de groep uit van één autogarage naar zes verschillende sites, waaronder een eigen carrosserie filiaal. Er zijn ondertussen reeds meer dan 85 werknemers. Op vlak van communicatie bleef de innovatie echter nog sterk achter volgens Nico Raes, zaakvoerder bij RAES Autogroep.

 

Bekijk hier ook onze videotestimonial.

2018_Garage Raes

Marlex Advocatenkantoor

Marlex Advocatenkantoor

vergadert voortaan met professionele videoconferentie apparatuur van Lifesize.

"Er is een breed scala aan video-conferencingdiensten beschikbaar op de markt en die variëren sterk in prijs . Licom hielp ons bij de keuze om het systeem te vinden dat het beste past bij onze behoeften.
Het Lifesize Videoconferencing syteem is afgestemd op de noden van ons kantoor, zonder een overkill aan functionaliteiten en het daarbij horend hoge prijskaartje.
Momenteel gebruiken we het videoconferencing systeem vooral voor meetings met onze klanten en externe partners."

Gregory Vermaercke, vennoot

Videoconferencing testimonial

Exclusive Destinations

Exclusive Destinations

optimaliseert telefonie met Licom en een Panasonic VoIP-platform.

"Bij het verhuizen naar onze nieuwe kantoren maakten we van de gelegenheid gebruik, onze behoeften op vlak van telefonie in kaart te brengen. Via onze IT-partner vonden we in Licom de professionele partner, die de oplossing adviseerde die perfect aansluit bij onze behoeften.
Onze oude telefooncentrale schoot op heel wat vlakken te kort”, licht Geert Vandevelde toe. “We wilden vooral een professionele oplossing geimplementeerd door een partner waarop we kunnen rekenen. Een vlotte, efficiënte en professionele ondersteuning voor alle telefonie gerelateerde zaken, dat is wat we  van Licom krijgen."

Geert Vandevelde, Flight & Office Manager

Exclusive Destinations testimonial

Madsen

Madsen

centraliseert internet en telefoonlijnen van meerdere vestigingen en communiceert nu efficiënter en voordeliger via een hosted telefoonoplossing.

"Met onze behoeften en een beperkt aantal toestellen over meerdere vestigingen, is Cloud - of Hosted - telefonie, de ideale oplossing.  We weten nu waarvoor we betalen. Het beheer van de hosted telefooncentrale doe ik zelf via een webinterface. Via dit online platform, heb ik volledige controle over de werking van onze telefonie. Een overzicht van alle oproepen of het instellen van een antwoordapparaat. Het kan nu allemaal zonder onnodige verplaatsingen."

Bart Verté, ICT Manager

Testimonial hosted telefonie Madsen

Opel Garage Degroote

Opel Garage Degroote

verlaagt abonnements- en gesprekskosten met VoIP-technologie en optimalisatie van telecomoperator diensten.

"Een VoIP communicatiesysteem met Unified Communications voor beide vestigingen bleek een heleboel voordelen te hebben. Niet enkel de bereikbaarheid en efficiëntie nam merkbaar toe, bellen tussen de vestigingen is nu ook kosteloos.
Door het gebruik van Unified Communications en een koppeling met het boekhoudprogramma, zijn de medewerkers de klanten nog beter en sneller van dienst. Zien wie er belt nog voor de oproep beantwoordt wordt. Een gedeeld adresboek. Beschikbaarheid van collega’s raadplegen alvorens door te verbinden. Een greep uit de functionaliteiten die ons niet enkel tijd besparen maar ook zorgen voor een betere klantenservice."

Joost Degroote, zaakvoerder

Garage De Groote

Diensten aan Huis

Diensten aan Huis

optimaliseert telefonie over 32 vestigingen met een Panasonic multi-site VoIP opstelling

’Snel en efficiënt werken met 32 kantoren, 3.000 medewerkers en 20.000 klanten?
Automatiseren en optimaliseren is hier van cruciaal belang. Ook wat telecommunicatie betreft. De door Licom geïmplementeerde telecom oplossing, ondersteunt perfect wat wij wilden bereiken. Wij kennen onze business en Licom is telecom specialist. Deze cocktail en de goede samenwerking resulteerde in een succesvolle implementatie.’

Peter Theuwis, ICT verantwoordelijke

Diensten aan Huis

Groep Valcke

Groep Valcke

Optimaliseert telefonie met een gecentraliseerd VoIP systeem

’Het veelvuldige internationaal telefoonverkeer tussen de vestigingen was zeker een belangrijk aandachtspunt.  Door het installeren van een VoIP telefoonsysteem worden de gesprekken tussen de verschillende vestigingen, met de daaraan verbonden kosten, compleet teruggevoerd.   Dus naast de betere bereikbaarheid en efficiënter werken, ook eendrastische besparing op telefoonkosten als resultaat’

Laurent Valcke, zaakvoerder en uitbater van Valcke Bowling centers.

Testimonial Groep Valcke

Beltrami

Beltrami

Reduceert internationale gesprekskosten met Multi-site VoIP platform

‘Sinds de overstap naar het VoIP platform zijn onze internationale kosten tussen de diverse vestigingen zo goed als onbestaand. Een uniform nummeringsplan werd uitgewerkt, waardoor iedereen meteen weet welk nummer moet gevormd worden om een collega op een andere site te bereiken. De investering betaalt zich op die manier snel terug. ‘
Peter Silverans, ICT Manager

Beltrami

Quadrant

Quadrant

Opteerde voor de persoonlijke aanpak van Licom

’In januari 2009 contacteerden we Licom voor de implementatie van een nieuwe telefooncentrale. Onze behoefte-analyse zijn we overwegend vanuit een kostenoogpunt gestart. De markt van leveranciers is breed. Bij Licom hadden we echter onmiddellijk het juiste gevoel. Hun persoonlijke aanpak, maakt de communicatielijnen korter.  Het resultaat; een vlotte support en vragen worden sneller beantwoord. Licom,  niet zomaar een leverancier, een echte partner in telecom.’

Lieven Struyve, IT manager Quadrant EPP

Quadrant

Haven van Gent

Haven van Gent

Kiest voor flexibiliteit en SIP trunking

Haven Van Gent maakte de keuze voor Licom en een SIP ondersteunende telefooncentrale.  Door het gebruik van SIP trunking te combineren met de Panasonic TDE600, werden traditionele ISDN lijnen overbodig.  Voor alle inkomende en uitgaande gesprekken, steeds de juiste capaciteit aan verbindingen. Met lagere kosten op infrastructuur, besparingen op gesprekskosten en betere bereikbaarheid als voornaamste voordelen.  De IP telefoon toestellen en SIP vergader telefoons zorgen bovendien voor flexibiliteit, doordat ze niet gebonden zijn aan 1 werkplaats of vergaderruimte.

PorthOfGhent

Nieuws

Alle nieuws

Unified Communications in 60 seconden

Lees meer

De Pinte "starts-to-UC" in 2019

Lees meer

Telefoneren wordt kinderspel met Plopsaland en Licom

Lees meer
Back to Top
×

AanmeldenMet uw persoonlijke gegevens