×

Vacatures

Een bedrijf als Licom staat of valt met zijn medewerkers. Onze medewerkers zijn ons kapitaal, mensen die werken voor mensen.  Wij zijn dan ook voortdurend op zoek om onze vacatures in te vullen met de juiste persoon.

Licom hanteert volgende waarden: Eerlijkheid, Respect, vertrouwen, Persoonlijke en menselijke aanpak, gedrevenheid en Passie voor onze materie.  Als ambassadeurs dragen alle medewerkers deze waarden uit.

Vacature Service Engineer (2)

In het kader van de verdere expansie van onze activiteiten wensen wij ons service team op korte termijn uit te breiden met twee bijkomende krachten.

Interesse om als Service Engineer onze buitendienst te versterken?  Lees dan zeker deze vacature.

 

Vacature Service Engineer

Vacature Unified Communications Software Engineer

Instaan voor de correcte uitvoering en afhandeling van implementaties van unified Communications projecten bij onze klanten. Is dit iets wat je aanspreekt? Bekijk dan zeker onze vacature van Senior Field Engineer Telecom en contacteer ons als deze job jou op het lijf geschreven is.

UC Software Engineer

Vacature Senior Field Engineer Telecom

Instaan voor de correcte uitvoering en afhandeling van implementaties van telefonie- en Unified Communications projecten bij onze grotere klanten. Is dit iets wat je aanspreekt? Bekijk dan zeker onze vacature van Senior Field Engineer Telecom en contacteer ons als deze job jou op het lijf geschreven is.

 

Vacature Helpdesk Medewerker

Hou jij ervan klanten telefonisch te woord te staan en hun supportaanvragen te behandelen? Als geduldige en klantvriendelijke persoon, ben jij misschien wel diegene die onze vacature van helpdeskmedewerker invult.

 

 

vacature helpdesk medewerker telecom

Vacature Account Manager (operator diensten)

In deze functie bent u verantwoordelijk voor sales & consultancy voor zowel bestaande als nieuwe klanten te adviseren op vlak van connectiviteit (telefonie en data oplossingen)

 

Nieuws

Alle nieuws

Gemeentebestuur Staden kiest voor Licom

Lees meer

Licom scoort internationaal project voor groep Quadrant

Lees meer

Panasonic lanceert Mobile Softphone

Lees meer
Back to Top
×

AanmeldenMet uw persoonlijke gegevens