×

Videoconferencing

Videogesprekken zijn reeds doorgedrongen in ons dagelijks leven, zonder dat we daar bij stil staan.  Denk maar aan Facetime, Skype,..  
Deze toepassingen zijn handig, makkelijk toegankelijk en overal te gebruiken.  Het zijn echter producten die hoofdzakelijk door particulieren worden gebruikt. Daar waar betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid geen al te grote rol spelen. 

 

Wanneer we deze producten gebruiken in een professionele omgeving, levert dit een aantal problemen op. Een meeting opzetten met een collega, klant of leverancier moet vlot verlopen.  Het beeld mag niet blijven hangen, de audiokwaliteit moet goed zijn, vertrouwelijke informatie mag niet ‘zweven’ over het internet, de verbinding mag niet zomaar verbreken,...
Kortom, de kwaliteit moet van een niveau zijn dat alle gesprekspartners zich kunnen focussen op de meeting en niet op de technologie.

 

Ook een snelle ROI is belangrijk. De videoconferencing oplossing die Licom aanbiedt, zorgt ervoor dat uw bedrijf naast het bieden van nieuwe mogelijkheden ook kosten bespaart.

 

Contacteer ons voor een offerte op maat of een demo in onze showroom.

Of vraag onmiddellijk uw Lifesize testaccount aan.

Bekijk hier het Lifesize Cloud videoconferencing filmpje

 

Enkele voordelen van videoconferencing

 

  • Tijdswinst door het verminderen van de verplaatsingen
  • Besparing op werkuren en verbruik wagenpark door minder verplaatsingen
  • Snel & flexibel meetings opzetten
  • Betrouwbare & beveiligde verbinding
  • Superieure video- en audiokwaliteit
  • Makkelijker van thuis uit werken

 

Cloud Video Conferencing

 

Met de Lifesize Cloud oplossing kunt u eenvoudig videoconferentie gesprekken opzetten met uw smartphone, tablet, laptop, computer of Lifesize endpoint. Door middel van de app kunt u de LifeSize Cloud oplossing eenvoudig bedienen.

 

Lifesize Cloud wordt aangeboden als Software-as-a-Service (SaaS). Unieke aan SaaS is de flexibiliteit, u kunt het aantal gebruikers namelijk eenvoudig uitbreiden. Ook bespaart u op de aanschaf van hardwarecomponenten omdat de serverapparatuur actief is in de cloud. Doordat de diensten van Lifesize in de cloud worden beheerd, bespaart u ook op uw energiekosten.

 

Als gebruiker beheert u alleen uw endpoint apparaten zoals een smartphone, tablet, laptop, computer of één van de Lifesize endpoints. Vanuit het Lifesize menu kunt u eenvoudig nieuwe gesprekspartners uitnodigen, zonder uw videogesprek te beëindigen. Dit kunnen collega’s zijn maar ook externe gasten. U kunt hen uitnodigen op basis van naam of e-mail adres en  tijdens het gesprek presentaties en bestanden delen.

 

De Lifesize Cloud oplossing is al verkrijgbaar vanaf 5 gebruikers en wordt aangeboden in abonnementsvorm door middel van een jaarlijkse licentie. Daarnaast kunt u de cloud oplossing aanschaffen voor 10, 20 en 50 gebruikers, of een veelvoud hiervan.

 

26234_LifeSize-Cloud-brochure.pdf
Back to Top
×

AanmeldenMet uw persoonlijke gegevens